Category Archives: Intervista

Rugovizmi dhe lidhja e re evropiane

1979542_1402300130044732_4236824945728477964_n

Nga: Kujtim Shala Mësimi për rugovizmin do dhënë kudo ndër shqiptarë, sepse ashtu mësojmë të jemi bashkë dhe bashkë janë ata që njihen e nuk përjashtojnë, thotë për Bota press, Kujtim Shala anëtar i Kryesisë së LDK-së. Intervistoi Bajrush Morina “Lidhja Demokratike

Pse dhe kush e vrau kolonel Ahmet Krasniqin

1

Shkruar nga Prof. Nazmi Musa Duke i bërë një vështrim skenës politike në Kosovë e për më tepër në Shqipëri,në vendin ku ndodhi atentati në Ministrin e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës,kolonel Ahmet Krasniqin,njëkohësisht edhe Komandant i Shtabit të Përgjithshëm

Intervistë me Fetah Rudin luftëtarin e FARK-ut dhe aktivistin e LDK-së

doni

BS: -Z Rudi si është gjendja e juaj tani më 13 vite nga atentati që kishit pësuar pas luftës? F. Rudi:– Gjendja ime nga atentati i 15 dhjetorit është të them e mirë edhe pse në karroc, mirëpo nuk ndalem nga

Brezat që do të vinë do ta nderojnë Ibrahim Rugovën, ashtu si ne nderojmë Skënderbeun

image

Afrim Ademi: Znj. Elida Buçpapaj, si mund me ndodh që meritat e të ndjerit Ibrahim Rugova t’i shfrytëtojnë politikanë të tjerë dhe sa është e denjë kjo ? Elida Buçpapaj: Po, kështu ka ndodhur vazhdimishjt, që prej 1989 kur është

Intervistë me Z. NASER RUGOVA

Image

Pa mëtuar të shkruaj ndonjë biografi për Z. Naser Rugova, emrin e të cilit e njef çdo shqiptarë i Kosovës, dhe më gjerë, une dua të ndalem vetëm pak në dhe rreth familjesë Rugova nga Cerrca. Si  një bashkëvendas që