Deshmitaret tregojnë se Gani Geci u vetëmbrojt

IMG_0291.JPG

Së paku 3 apo 4 deshmitar tregojn te verteten se Ruzhdi Shaqiri kishte shkuar ne kafeterin “Qosh” per ta vrar Gani Gecin. Si duket dikush e ka njoftuar tani me te ndjerin Ruzhdi Shaqirin se Gani Geci eshte ne kafiterin “Qosh” dhe Ruzhiu sipas deshmitarve ishte ai qe e ka provokuar Gani Gecin qe me pas edhe ta vriste.
Sipas disa deshmitarve ishte Ganiu ai qe per te qintat e sekondit kishte shkrepur armen ma perpara se Ruzhiu, tani mbetet qe edhe prokuroria por edhe gjykata shume shpejte do te verifikojn keto dhe nese vendos drejtesia ateher pritet lirimi i ish deputetit Gani Geci. Kjo per arsye sepse deshmitaret e vertetoj 1 faktin se Ganiu ka qen ne kafiterin “Qosh” me se nji ore paerpara Ruzdhdi Shaqirit
Gjithashtu deshmitaret qe ishin ne tavolin me Ruzhdin e vertetojn faktin se Ruzhdi Shaqiri ishte ai qe e nisi i pari provokimin kur Ganiu ishte duke dal nga lokali, gjithashtu ka deshmitar qe deshmojn se Ruzdi Shaqiri deshi i pari ta vriste Gani Gecin por Geci ne vetembrojtje e vrau Ruzhdi Shaqirin. Dyshohet se shoket ishin ata qe e derguan ne spital Ruzdhdi Shaqirin dhe dyshohet se te njejtit i`a kan fshehur armen per ta renduar Gani Gecin ne gjykate.
Por nje deshmitare mjaft bindese eshte nje vajze e mitur qe vullnetarisht eshtë lajmruar per te deshmuae se Gani Geci nuk kishte pike faji kur ndodhi rasti ne Skenderaj, sic duket ka pasur tendenca nga familja per ta penguar deshmitaren per te treguar, por ajo perkunder presioneve ka vendosur te tregoj te verteten per cka deshmia e saj munde te jete vendimtare qe Gani Geci te deshmohet se ka shtene ne R.Shaqirin ne vetembrojtje dhe ate duke u bazuar ne nenin 12 te Kodit Penal te Republikes se Kosoves.
Nese ne drejtesi nuk perzihet politika Gani Geci shume shpejt do te lirohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>