Ku mbete LDK , në 16 vjetorin e vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit ?

IMG_0363.JPG

Sot më 21 shtatore behen 16
vite nga vrasja e ministrit të pare të mbrojtjes Kolonel Ahmet Krasniqi në Tirane.
Sot në pervjetorin e 16 në ndere të vepres së lavdishme të kolonelit familjaret kishin organizuar homazhe ne varrezat e Tiranes, kesaj radhe perveq deputetit Armend Zemaj të tjeret nuk moren pjese edhe pse ishin të ftuar, perveq mos pjesmarrjes nuk u organizua as një akademi perkujtimore siq kishte ndodhur viteve te kaluara.
Kryetari Mustafa më të rendesishme e shef punen e ndarjes së posteve dhe arritjen e një marrveshje ndermjet bllokut opozitare se sa të merr pjese në homazhe në Tiranë.

IMG_0358-0.JPGIMG_0361-1.JPG