LDK i dhuron Baton Haxhiut 180.000 €

1975200_10152091973238853_315661127_n

Isa Mustafa ka filluar promovimin e tije në zgjedhjet e ardheshme qe pritet te mbahen në qeshore dhe si duket e ka ndermend të shpenozoj shuma marramendese në fushaten e cila tash më ka filluar për shumë nga kreret e partive më të medha në Kosove

Burimet brenda kesaj paritje tregojne se Isa Mustafa dhe Baton Haxhiu pronari i televizionit privat Klan Kosova kanë arritur marrveshje large syve të publikut, duke bere një kontratë në vlere të 180.000 euro për promovimin e fushates zgjedhore të LDK-s dhe Isa Mustafes si kandidat per kryeminister.

Ti dhuroshe këtë shumë parash një antirugovisti sic është Baton Haxhiu, dhë të bëshë fushatë në emer të Rugovizmit është një joseriozitet i fushates, e per kete joseriozitet kryetari Mustafa ka pervoje negative sepse e humbi Prishtinen te cilen thoshte se e fiton më duar ne gjepa.
Mbetet të shifet se sa po i “ndihmone” fushata marramendese, kur po të njejten ka mundur të beje edhe në televizionet tjera dhe më cmim të pergjysmum por ky vendosi kete marrveshje ta beje më mikun e tije të vjeter .