Tag Archives: Dita e Paqes

Ditëlindja e Dr. Rugovës – Festë Kombëtare, dita e Paqes!

Ibrahim Rugova

  Më 2 dhjetor 2012 shqiptarët në të dy anët e kufirit u dukën sikur ishin të lodhur nga festimet madhështore të 100 vjetorit të Pavarësisë Kombëtare dhe zbehtë, fare zbehtë, mundën të përkujtonin një ditë tjetër të shënuar për