Tag Archives: Dr.Ibrahim Rugova

Lekë Mrijaj: President Rugova ishtë shembull për Kosovarët shembull për të gjithë Shqiptarët

1

Të shkruash për Presidentin e Kosovës Dr. Ibrahim Rugosa nuk është aq e lehtë, sepse ai ka dimensione të atilla gjithëpershirëse qoftë,kombëtare,akademike,letrare pra edhe penda e nje krijuesi apo studjuesi është tepër e vogël të që në menyrë te pergjithshme

Dr. Ibrahim Rugova Njeriu qe mbeti legjenda e Atdheut te tij

image

  Me mall te thelle dhe nje krenari te jashtzakonshme po e filloim kete shkrim per ta perkujtuar njeriun i cili mbeti legjenda e Atdheut te tij themeluesin dhe Babain e Shtetit te Kosoves, Presidentin e par te saj te