Tag Archives: Kolonel Tahir Zemaj

Armend Zemaj: VALLJA QË NUK NDALET

foto

  21 Qershor 1998, datë e rëndësishme në historinë e Luftës për Lirinë e Kosovës. Kujtim për të gjithë të rënët e lirisë të cilët 17-të vite më pare u bënë pjesë e datës më të lavdishme të luftës për

Akademi përkujtimore për presidentin Rugova dhe për kolonel Tahir Zemajn

image

LDK në Gjermani, nëndega Niedersachsen Organizon Lidhja Demokratike e Kosovës, dega në Gjermani, në bashkëpunim me nëndegën e LDK-së, në Niedersachsen, në përvjetorin e VII, të shkuarjes në amshim, organizon akademi përkujtimore, për të nderuar, jetën dhe veprën, e, arkitektit