Tag Archives: Ramë Maraj

Bardhyl Ajeti: Kush është Ramë Fazli Maraj?

doni

Ata që janë kundër pavarësisë së Kosovës, ata që janë kundër politikës së urtë dhe paqësore të udhëhequr nga presidenti Rugova, ata që janë kundër demokracisë dhe sundimit të ligjit në Kosovë, ata që janë kundër ardhmënisë së shtetit tonë