Tag Archives: Xhorxh Bush

Xhorxh Bush: Shtetet e Bashkuara kanë humbur një mik të vërtetë

Image

Presidenti i SHBA-ve Xhorxh Bush i ka dërguar një letër ngushëllimi Familjes së Presidentit Rugova dhe popullit të Kosovës. “Me pikëllim të thellë e mora lajmin për vdekjen e Presidentit Ibrahim Rugova. Presidenti Rugova për shumë vite udhëhoqi fushatën për