Dokumentari për vrasjet në Familjen Musaj

foto

Vrasjet politike të pas luftës që kishin ndodhur në Kosove më së shumti kishin prekur rrafshin e Dukagjinit, e një nder familjet që kishin pësuar më së shumti është Familja Musaj nga Strellci.
Partit e daluara pas luftes i pengonte se si kjo familje mbronte filozofin e Presidentit Rugova duke u radhitur në luftë përkrah Forcave të Armatosura të udhëhequr nga kolonel Tahir Zemaj.

Si ndodhi vrasjet e vëllezerve Ismet Musa, Sinan Musa, Sadik Musa dhe Xheladin Musa?, Kush i kërcnoj para dhë pas luftes?, Si u sulmuan në shtepin e tyre ?. Nga kush u sulmuan?, Sa pare paguan për ti vrarë vellezrit Musaj?, Cili deputet u dënua për vrasjen Sinan Musaj ?, e përgjigjen e ketyre pytjeve do ti shifni në dokumentarin i cili shumë shpejt do të del në publik.